Jobb-id: 3062657, Registrert: 26.08.2021

* Fortsatt ledig: Forskjellige biller og ”larve” lignende dyr i stuen

4049 Hafrsfjord

Nylig flyttet tilbake i leiligheten, er familiemedlem med barn har lånt den i lengre tid og vi kommer da hjem til et problem med fullt av dyr under sofaen og faktisk i klær/tekstiler osv ved siden av. Det lille jeg kan se under en stor sofa er at det er fullt av matrester, støv og annet, så det er ikke rart det er skadedyr der. Jeg sprayet med noe som skal drepe smådyr, i mange dager etterpå fortsetter disse små djevlene å krype frem, hovedsakelig noe som ligner små larver, biller med noe gult på ryggen og av og til litt større svarte kakerlakker.

Et problem kan være at jeg klarer ikke dra frem sofa selv, så jeg håper de som kommer hit kan gjøre det sammen.
Da jeg har panikk for sånne kryp og regelrett kaster opp av dem, tør jeg heller ikke ta tak i alt som ligger ved siden, så hvis noen som er tøffere enn meg kan riste på tingene ved siden eller gjøre noe annet smart som får bort disse dyrene, hadde det hjulpet meg en stor del. Jeg kan forklare mer via mail evt. jeg kan være villig til å betale litt ekstra hvis sånt er ekstra arbeid for dere.
Jeg trenger bare å få det bort kjapt da alt som er under sofaen osv gjør meg mye dårligere, jeg er syk (kronisk og varig sykdom), så jeg må få bort disse krypene før det kan gjøres rent nok til at jeg og barna faktisk kan bo hjemme 100%.

Det er mye ting som står igjen og ikke like lett adgang på alt, jeg får ikke særlig ryddehjelp med det før om flere uker, dessverre.

Ta kontakt via mail, ikke telefon.

Jobbtyper

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Skadedyrkontroll

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb