Jobb-id: 3062862, Registrert: 26.08.2021

Dusjvegg/-dør, toalett og håndklehengere

5354 Straume

I huset vi har overtatt ønsker vi å gjøre noen utbedringer på badet:
1) Sette inn dusjvegg/-dør mot dusjnisje som i dag har kun forheng
2) Erstatte eksisterende gulvstående toalett med et lavere
3) Tre doble håndklestenger med montering

Flere detaljer om punktene:
1) Dusjvegg
Nisjen er ganske nøyaktig 98,5 cm i hele høyden, ved 2 meter noe nærmere 98,75 cm. Den er 118-120 cm dyp fra flisekant til vegg bak armatur. Det er en liten høydeforskjell på gulv hvor dusjsone er ca 1 cm lavere enn tilgrensende gulv. Full takhøyde i rommet, men ønsker vegg i standard høyde, rundt 2 meter kanskje?
Ønsker forslag på produkter/løsninger med pris inkl montering. Bør være en dør som kan foldes innover når den ikke er i bruk, men må være enkelt å komme inn og ut av dusjsonen, altså det å gå rundt døren.

2) Toalett
Har i dag et Gustavsberg toalett med høyde til kant av skålen ca 46cm og med sete ca 48 cm sittehøyde. Vi er en del lavere enn tidligere eiere og ønsker derfor å bytte til et lavere toalett. Vegghengt kan vurderes dersom kostnaden er overkommelig, men tenker i utgangspunktet nytt gulvstående. Fint om det er en modell med lite kriker og kroker hvor støv og skitt samler seg. Ønsker tilbud på produkt og montering, gjerne med lenke til produktinfo.

3) Håndklestenger
Det er ikke noe hengeplass for håndklær i badet så vi ønsker å installere 3 stk doble håndklestenger, gjerne blank krom, men er åpen for forslag. Dette er til store håndklær/dusjhåndklær.
Ønsker tilbud på produkt med montering. Helst med bilde/lenke til produkt.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb