Jobb-id: 3062981, Registrert: 26.08.2021

Bedre lufting 70-talls enebolig

5354 Straume

Vi har nylig overtatt en enebolig fra 70-tallet. Vi ser at ingen rom har friskluftsventiler. Badet har avtrekksvifte, men ikke noe tilførsel av friskluft annet enn gjennom dør når den er åpen. Det er noen vinduer som har lufteventil.

I tillegg har vi et kjellerareal som har noe dårlig utskiftning av luft og vi kunne tenke oss å bruke deler av det til vaskerom og hobbyrom.

Huset er over 2 etasjer + uinnredet loft og har ca 178 kvm primærrom. Litt mer detaljer i salgsannonsen: https://dnbeiendom.no/bolig/Vestland/%C3%98ygarden/Straume/Grunnavagsvegen-22/710210035
Det er en adskilt hybel i kjelleren. Det er to luft-luft varmepumper, en i hoveddel og en i hybelen.

Det har tydeligvis vært en type anlegg her tidligere da det er oppheng for et større apparat og ventilasjonsrør i deler av huset, men dette er i stor grad demontert.

Vi kan lite om ventilasjon og er usikre på hvilke produkter eller tiltak som vil kunne hjelpe oss for å utbedre et eksisterende hus i motsetning til nybygg og hvilken prisklasse de ligger i. Ønsker derfor kontakt med leverandører for befaring og råd om ulike løsninger. Ta kontakt for å avtale tidspunkt for befaring, og si gjerne litt om hvilke type løsninger dere tilbyr på generell basis.

Jobbtyper

  • VVS og kjøling

    • - Ventilasjon

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb