Jobb-id: 3063441, Registrert: 26.08.2021

Skifte gulv og sette opp vegg

2010 Strømmen

Vi bor i et rekkehus (byggeår 2012) med 3 etasjer. Det er vannbåren gulvvarme og sentralstøvsuger i alle etasjer. I øverste etasje har vi en gjennomgående stue på cirka 27 m2 som vi ønsker å dele opp for å få et ekstra soverom/kontor. Vi vil derfor sette opp en lettvegg og samtidig skifte gulv i hele etasjen. Veggen må ha stendere på riktig sted for å ha vegghengt TV og dør på riktig sted, vi ønsker stikkontakter på ulike steder (vi kan kontakte elektriker hvis ikke dere tilbyr det), og veggen bør ha isolasjon for lyddemping. Gulvlister må fjernes/byttes, og muligens stikkontakter. Det er viktig at vannbåren varme ikke skades under skifte av gulv og montering av vegg, og at kobling for sentralstøvsuger beholdes på samme sted.

Vi ønsker en snekker som har sansen for detaljer, funksjonelle løsninger og estetikk, og som kan gi oss gode råd på løsninger og fargevalg. I første omgang behøver vi en snekker til skifte av gulv og sette opp vegg, som beskrevet over. Hvis vi finner riktig håndverker så behøver vi etter dette assistanse for følgende:

- Plassbygde hyller
- Egenbygd vegghengt TV-/mediabord som passer med stikkontakter for TV, dekoder, spillkonsoller
- Sette opp tapet
- Fargevalg / male resterende vegger
- Montere veggfeste for TV

Noe mer spesifikasjon fra beskrivelsen over:

- Høytrykkslaminat
- Walls2paint eller lignende
- Bambusspiler fra Fargerike, walnut https://www.fargerike.no/tapet/bambus/
o Veggen som skal ha bambusspiler er lettvegg mot trapp, i begge rom. Denne veggen er nå festet med en liten kvadratisk taklist hvor skruer er festet i vegg og tak om hverandre. Denne listen må skjules/males/tildekkes med tapet.
- Plassbygde hyller / skuffer for oppbevaring / pynt

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb