Jobb-id: 3064100, Registrert: 27.08.2021

Re-Isolering og legging av gulv i hytte på Haugastøl

5141 Fyllingsdalen

Vi holder fortiden på med fundamenteringsarbeid på vår hytte fra 1967 på Haugastøl. Som en del av dette har vi revet opp deler av gulvet for å komme til fra innsiden av grunnmuren. Nå ønsker vi anbud på arbeidet med å legge nytt gulv i hele hytten når fundamenteringsarbeidet er ferdig. Totalt dreier det seg om 54 m2 med gulvflate. Vi beregner oppstart av dette arbeidet i oktober.

I forbindelse med å legge nytt gulv, ønsker vi også å skifte ut all gulvisolasjonen. Dette innebærer at oppdraget består av følgende arbeid (se vedlagt tegning - arbeidet gjelder hele hytten bortsett fra yttergang/tram og bad/bod):
- Rive opp og kaste det resterende av toppgulvet, inkludert de gamle kjøkkenskapene.
- Fjerne og kaste den gamle gulvisolasjonen.
- Legge nye bunnplater der disse er fjernet (bare noen få kvadratmeter), evt. der det er behov.
- Legge ny gulvisolasjon (inkludert papp under og plast over).
- Legge gulvunderlag/silencioplater.
- Legge gulv (laminat eller tregulv) - Gulv kjøpes av oss.
- Montere gulvlister i alle rom.

Vi ønsker pris på alt arbeid og materialer, bortsett fra selve gulvet, som kjøpes av oss. Arbeidet kan starte i oktober.

Hytten ligger ved Gretteberg kafé, ca. 2 km etter Haugastøl stasjon i retning Bergen, på høyre side av Rv 7. Parkering ved Gretteberg kafé, evt. i parkeringslomme nedenfor hytten.

Adresse til hytten:
Haugastølveien 289
3595 Haugastøl

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb