Jobb-id: 3066100, Registrert: 30.08.2021

Tegne omgjøring av ett soverom til to

0478 Oslo

I vår leilighet på Torshov i Oslo har vi tre soverom i kjelleretasjen. Vi ønsker nå å dele opp det største av disse soverommene i to, slik at vi totalt får fire soverom i kjelleren.

Denne ombyggingen må innebære omlegging av eksisterende trapp mellom 1. etasje og kjeller, samt gjenåpning av et nå gjenmurt kjellervindu (slik at begge de to "nye" soverommene får hvert sitt vindu).

De nye soverommene kommer begge til å bli ganske små, så vi trenger lure plassløsninger som f.eks. bokhylle innebygget i den nye trappen, skap under trappen inne på det ene soverommet, seng som veldig enkelt kan gjøres om til sofa etc.

Se vedlagt skisse.

Vi ser for oss at det mest hensiktsmessige vil være å gjøre om dagens trapp til en vinkeltrapp som begynner rett til høyre for det gjenmurte kjellervinduet, og som etter å snu til høyre fortsetter nedover i det som i dag er gang. Men vi er også åpne for å høre andre forslag.

Verken det nåværende eller det gjenmurte vinduet kan t.o. flyttes. Begge må være der de er.

Vi ønsker pristilbud kun på tegnejobben. Entreprenør vil vi finne frem til selv.

Evt. interesserte bedrifter er hjertelig velkomne på befaring om det er ønskelig.

Jobbtyper

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Arkitekt
  • Større prosjekter

    • - Omgjøring av bolig

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb