Jobb-id: 3066182, Registrert: 30.08.2021

Endre inngangsdører til 2 boder.

0763 Oslo

Vi er to naboer som ønsker å få gjort en endring på inngangsdørene til de utvendige bodene våre. De er i dag satt opp slik at de slår inn i boden, noe som gjør at mye bodplass ikke kan benyttes.

Vi er på jakt etter noen som kan hjelpe oss med å snu døren, så den slår ut, istedenfor inn i boden.

Dørene er ikke en standard dør, som sitter i en dørkarm, men dører snekret spesifikt for disse bodene. Det gjør at det ikke bare er å rotere karmen for å få til det vi ønsker.

Dørene må demonteres, trekkes frem i døråpningen, hengsles om, og så må det lages en ny dørkarm i bakkant som dørene kan slå inntil. Det vil også måtte skjæres til ny løsning for lås, samt være litt tilpassningsarbeide i i kledningen på huset rundt toppen av dørene.

Vi har en 3. nabo som har utført den jobben vi er på jakt etter å få gjort, som kan brukes som referanse for hva vi ønsker.

Vedlagte bilder er fra en av dørene. Begge dørene er identiske, så det burde ikke være noen forskjell i jobben som må gjøres med de.

Det ligger også et ref bilde med av døren som er endret.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb