Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Inngangsdør

Hei, Vi har en inngangsdør som ble skiftet for noen år siden og vi monterte også en Yale Doorman, den gamle døra var moden for utskiftning og litt vanskelig å lukke. Vi gjorde byttet selv men fikk aldri døren helt perfekt i forhold til å lukke den. Vi merket fort at døren ble vanskeligere å åpne/lukke i forhold til årstidene og dette har vært frustrende. I det siste har den vært veldig vanskelig da vi har skrudd på monteringsskruene i håp om at dette skal bedre seg, den ene skruen har fått skruehode ødelagt og er ikke lenger mulig å skru på. Det vi ønsker er noen som kan gjøre døren og rammen rett, evt sjekke om det er grunnen som gjør at dette ikke blir 100% riktig. Vår Yale Doorman har mest sannsynlig blitt litt ødelagt av all herjing med dør for å få denne åpnet da den har vært vanskelig også, så mulig vi trenger en ny.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. sep 2021, under kategorien Vindu og dør, Låsesmed og Snekkerog ble utført av BYGG ARDA AS i Lillestrøm

Website logo

Kunden valgte BYGG ARDA AS for å utføre jobben

BYGG ARDA AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste