Jobb-id: 3067975, Registrert: 1.09.2021

* Fortsatt ledig: - - Annet

5353 Straume

Feilsøking og reperasjon av en rekke feil.
Jeg får opp varsel om at ABS krever service, parkeringshjelp krever service (ingen lyd ved rygging, men kameraet virker), city safety krever service.
Bagasjeromsluke kan kun åpnes ved å trykke på bilnøkkelen. Bremselys oppe i ruten virker ikke. Fikk nytt batteri for bare 8 mnd siden, og bilen hevder nå at det er lav batterilading. Dieselvarmeren virker ikke som den skal lenger, men er avslått. usikker på om jeg ønsker å reparere den, er forespeilet en pris på 12-16 000 bare på dieselvarmeren, hos Frydenbø. (De har ikke sett på dieselvarmeren, men prisen er gitt for det de tror kan være galt med den) Underveis i feilsøking/rep, må det ringes for å fortelle hva som er galt, og hva det koster å reparere. Bilen er 9 år gammel, det er ikke ønskelig å bruke titusenvis av kroner i reperasjoner, når jeg ikke er garantert at det vil ta noen år før neste problem dukker opp.

Jobbtyper

Bilinformasjon

Reg.Nr.:
*******
Merke:
 
Type:
Årsmodell:
0

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb