Jobb-id: 3068034, Registrert: 1.09.2021

Oppussing kjellerstue og kjellerbod/hobbyrom

1184 Oslo

Vi ønsker å pusse opp 2 stk rom i vår kjeller, det dreier seg om en kjellerstue og en bod. Sistnevnte ønsker vi å gjøre om til et rom som blir en bod/hobbyrom. Arbeidet blir som følger:

Kjellerstue (ca. 15 m2):
Legge laminatgulv, montere gips på vegger, fjerne tak-ess og montere gips i tak, gulvlister, grunne/male rommet ferdig. Pris på jobb inkl. materialer (eks laminatgulv som vi kjøper selv). Lage fin overgang til eksisterende dør/karmEventuell riving av vegg mot grunnmur for å sjekke fukt. 3 vegger har gammel trepanel, en vegg har mur. Man kan eventuelt også sjekke fukt med fuktmåler.

Bod/hobbyrom (ca. 12 m2):
Rive et lite rom i hjørnet av rommet (1,5 m2), legge laminatgulv, montere gips på vegger og tak, gulvlister, grunne/male rommet. Kasse inn avløpsrør som kommer ned i hjørnet av rommet. Pris på jobb inkl. materialer (eks laminatgulv som vi kjøper selv). Lage fin overgang til eksisterende dør/karm. Det er noe gammel panel også utenfor rommet (kjellergang), her øsnker vi at dette byttes med gips.

Til info:
Vi har avtale med elektrikerfirma på jobben som vil sørge for demontering og frakobling av alt elektrisk før riving kan utføres. De vil installere varmekabler/matter og alt elektrisk. De blir spotter i taket og en kombinasjon av skjult elektrisk der det er mulig og på oversiden der det er mur.

Vinduer på disse rommene er akkurat byttet ut og vi kan sikkert bruke de nye listene på nytt.

Jobbtyper

  • Malertjenester

  • Snekker / Bygningshåndverkere

  • Større prosjekter

    • - Pusse opp kjeller

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb