Jobb-id: 3069842, Registrert: 2.09.2021

Renovering av bad

3919 Porsgrunn

Renovering av bad 2,35 * 2,55 i firkant.
(Vegger som rives til stendere, samt fjerning av fliser på gulv blir gjort av oss.)
Ønsker anbud på å rette ut en liten vegg på 1 meter. Sette inn nytt vindu på 50x110 ( bestilt ) Opprinnelig vindu er 60x60. så litt eksteriør arbeid som eneste blir det på dette. WC flyttes fra dagens pos. til ny pos klar for innbygging. Rør i innbyggingssone er tre / ikke betong og greit på å tilrettelegge. Dagens vannpunkter til servant som det er. Dagens vannpunkter badekar/ dusj armatur - flytte opp til normalhøyde dusj. samt nytt rør til sisternen , og til kran vaskemaskin.
Vegger skal ha Vetpro 20mm ++ med påføring av membran i våtsone topplag etter skjøter og skruer er tettet. Vetpro krever dette pga diffusjon. i tillegg til kontaktpunkter for strøm innredning, vifte og varmekabler og stikk, Tak skal lektes og legges ny med ferdigmalt takplater samt 6 spotter i tak. I gulv legges varmekabler med avretting/ overstøp. Flislegging veggflis 7,5x15, ca 23 kvm. gulvflis 60x60 samt en mindre variant i dusj sone gulv ca 6 kvm. Flis, lim fugemasse mm kjøpes inn av oss. Ny dør til bad 90x200 bestilt.
Innredning kjøpes av oss.
Servant, og dusj armatur i messing farge denne eller tilsvarende Grohe euphoria dusjsystem 310 m/dusjbatteri, børstet warm sunset. serien. Vegghengt sisterne Geberit med duofresh automatic, pluss wc. Dusjglass og dør. Dette er ikke kjøpt inn, men har priser. Dette kan prises levert og ferdig monter eller kun montering ved at vi kjøper inn. Materiell rør i rør +++ er priset med ikke kjøpt inn ennå, og prises levert og ferdig monter eller kun montering ved at vi kjøper inn. Vaskerom er nabo rom, og noe mindre arbeid her. som plating av vegger, samt oppsette av delevegger med skyvedør på 90x210 i vegg på totalt ca 240 lengde. kledd og listet begge sider. ramme skyvedør - lagervare lokalt.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb