Jobben ble utført på Mittanbud

Råbygg

Ønsker å sette opp et råbygg tilkoblet eksisterende bolig. Grunnflate i 1.etg. er tiltenkt omtrent 40 kvm. Med en 2.etg. 2.etg. blir å ha skråtak og knevegg tilsvarende eksisterende takvinkel og mønehøyde. Boligen er en enebolig bygget av Hetlandhus i 1994 - se målsatt tegning av av eksisterende hus. Tilbygget skal forskjøves sideveis omtrent 70 cm for å bryte med den eksisterende konstruksjonen. Litt spesifikt hva vi ønsker utført: Vi ønsker tilbud på materialer samt snekkerbistand. Det er ønsket at snekkeren kan bidra med å sette opp selve råbygget på allerede støpt såle og ringmur. (Fasilitere for materialer, sette opp stender, bæring og takstoler samt å gjøre tak tett og legge takstein) . Resterende utvendig med fasade og isolering gjøres av huseier.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. sep 2021, under kategorien Snekker og Tilbygg til eksisterende bolig i Ullensaker

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste