Jobb-id: 3071275, Registrert: 5.09.2021

Hjelp til nye plantegninger og ev søknader

2005 Rælingen

Vi har nylig kjøpt et hus fra 70-tallet ( ) som vi planlegger å pusse opp. I den forbindelse har vi behov for hjelp til å tegne nye plantegninger og å eventuelt bistå med søknader.

Vi har mange ideer om hva vi vil gjøre, men vi ønsker på mange måter å beholde mye av plantegningen slik den er i dag. Vi ønsker imidlertid blant annet separat inngang til hybel, vurdere muligheten for en form for tilbygg på midten av huset for å gjøre fasaden på fremsiden penere og å bygge ny hovedinngang i forbindelse med dette, samt åpen stue/kjøkken-løsning. I tillegg ønsker vi å sette inn nye vinduer og bytte kledning.

Vi er ingen eksperter på dette området, og trenger hjelp til å finne de endringene som vil være mest hensiktsmessige og en vurdering av hvilke tiltak som er søknadspliktige. Vi ønsker tilbakemelding fra de som kan bistå med dette, samt et cirka prisestimat for deres tjenester.

Jobbtyper

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Arkitekt

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb