Jobb-id: 3074090, Registrert: 7.09.2021

Skadet støttemur og rette opp carport

1344 Haslum

Støttemur ca 3 meter høy og 12-15 meter lang. Muren er bakfylt med masser av varierende kvalitet. Massene bør byttes ut i alle fall på de mest sårbare delene av muren for bedre drenering og for å gi plass til å "dytte" muren noe tilbake til riktig vinkel. Muren heller noe utover i feil vinkel, men det er ikke kritisk. Det bør muligens legges en drenering i øvre sjikt av bakfyllingen (det er lagt en helt i bunn) og topp av mur bør forankres tilbake i terreng med sikringsbolter e.l. hvis mulig.

Støttemuren er benyttet som fundament for en carport. Skjevhet i muren har medført at carport har blitt skjev, noe som sees spesielt godt på støttestolpene til carport. Carport må jekkes opp og rettes opp.

Det er trang tilkomst til området bak muren - her står det et hus. Fra husvegg til mur er det omtrent 4 meter. Det er solide masser hele veien i omtrent halvparten av dette området (ca 2 meter ut fra husvegg). Deretter gradvis mer og mer blanding av jord og stein. Det er ikke ønskelig at oppgaven løses ved bruk av tunge maskiner - det bør helst skje med graving for hånd eller en minste type minigraver. På nedsiden av mur er det brostein, slik at eventuelt behov for kjøring med maskiner her må gjøres med hjul (ikke belte). Generelt er det ønskelig at oppdraget løses enklest mulig.

Jobbtyper

  • Maskinentreprenører

    • - Maskinentreprenører
  • Mur og betong

    • - Forstøtningsmur

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb