Jobben ble utført på Mittanbud

Oppgradere vvs, inntaksrør ifm drenering + varmtvannstank

Ønsker et befaringsbasert tilbud på diverse rør og vvs-arbeider ifm en dreneringsjobb vi skal få utført i november. Arbeidet vil bestå av: * Skifte inntaksrør vann til dagens (nyere) standard * Plassere inntaksrøret mer hensiktsmessig. Dette stikker i dag opp av gulvet midt i rommet (pigging aktuelt) * Skifte varmtvannstank , til en modell egnet for 5+ personer (4 jenter). I dag er det 200l - øke til 250-300l. * Se over og eventuelt skifte ut avløpsrør, kloakk og vvs generelt utvendig ifm dreneringsjobb * Flytte opplegg for vaskemaskin og flytte utslagsvask * Se over sluk, utbedre eventuelle feil Alt arbeidet er enten i vaskerom i underetg eller ute under bakken. Befaring er mulig fra og med uke 40. Arbeidet ønskes utført i november og det er viktig at dette kan samkjøres med maskinentrepenør som utfører drenering.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. sep 2021, under kategorien Rørlegger og Vann og avløpog ble utført av VVS Mesteren langnes A/S i Nes

Kunden valgte VVS Mesteren langnes A/S for å utføre jobben

VVS Mesteren langnes A/S har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Oppgradere vvs, inntaksrør ifm drenering + varmtvannstank

VVS Mesteren Langnes AS er et trygt og godt valg. Vi er meget fornøyde med arbeidet utført, dialog før og underveis, samt oppfølging og gjennomføring. Det ble gitt gode råd og anbefalinger og alt ble utført som avtalt. Kommer til å bruke VVS Mesteren igjen. Anbefales på det sterkeste.

Skrevet av Tor

des., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste