Jobben ble utført på Mittanbud

Ombygging av bad, vaskerom, toalett, dører, gulv, tak, rekkverk og elektrisk for tilpassing til funksjonshemmede

Ombygging Nipedalen i løpet av 2021-2022. Vi ønsker anbud på følgende ombygginger: Elektrisk: Huset er fra 1974 og vi vil legge om fra ujordet til jordet strøm i de deler av huset hvor det ikke er pr dags dato. Dette er et sikkerhetstiltak pga 2 hjemmeboende funksjonshemmede. Dette gjelder stue og soverom oppe, hall, og 2 stk soverom nede. Bad nede: Ny dør i tre etter nye byggeforskrifter med tilkomst for rullestol. Nye varmekabler og fliser på gulvet. Nye baderoms-plater på vegger. Nytt sluk, dusjhjørne med ny dusj og nytt blandebatteri. Stellebenk for voksen handikappet, kanskje i form av klappbord eller lignende. Nye skap og vaskeservant med blandebatteri og under- og overskap med speil. Nytt tak. Spotter i tak. Ny avtrekksvifte. Solide «handikapp sikre» brytere, strømuttak ol. til varmekabler og lys. Nye rør, dvs rør i rør. Vaskerom: Ny dør i tre etter nye byggeforskrifter med tilkomst for rullestol. Nye baderoms-plater. Arbeidsbenk og sette vaskemaskin og tørketrommel opp på hverandre. Nye hyller, eventuelt skap. Ny vaskeservant og blandebatteri. Nytt tak og ny taklampe. Solide «handikapp sikre» brytere, strømuttak ol.. Nye rør, dvs rør i rør. Toalett nede: Ny dør i tre etter nye byggeforskrifter med tilkomst for rullestol. Nytt vaskeservant og blandebatteri, under- og overskap med speil. Nytt gulv. Nytt tak. Spotter i tak og varmeovn godkjent for våtrom. Ny avtrekksvifte. Solide «handikapp sikre» brytere, strømuttak ol. til varmeovn og lys. Nye rør, dvs rør i rør. 2 stk soverom nede: Ny dør i tre etter nye byggeforskrifter med tilkomst for rullestol. Soverom 2.etasje: Ny dør i tre etter nye byggeforskrifter med tilkomst for rullestol. Hall: Nytt tak og nytt gulv. Spotter i taket med dimmere. Solide «handikapp sikre» brytere, strømuttak ol. til lys. Vindfang/inngangsparti: Solide «handikapp sikre» brytere, strømuttak ol. til lys og varmekabler. Rekkverk trapper hall/stue: Nytt rekkverk og trappefornying med mykt belegg (teppe eller lignende). Vi ønsker høyde 110 cm på nytt rekkverk. Rekkverket er gammelt og flikket på for å være noenlunde sikkert. Vi må ha et solid og høyere rekkverk som sikrer mot fall ol. for funksjonshemmede.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. sep 2021, under kategorien Entreprenører og Totalrenovering av bolig i Bergen

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste