Jobb-id: 3075555, Registrert: 9.09.2021

Totalrenovering av hybel på ca 30m2 fra ca 80-tallet

0682 Oslo

Lurer på hva det vil koste ca, med totalrenovering av to rom og kjøkkenområde og bad på ca totalt 30m2.

STRØM:
Hele sikringsskapet må nyttes (fra skrusikringer i dag). Antar at også strømkablene derfor har noen år på baken og er modne for å byttes. Ser cirka for meg som nytt opplegg:
* Et 4-uttak + to dobbeltuttak i stua
* Et 4-uttak i soverom
* total fem doble og et komfyr-uttak rundt kjøkkenet (og komfyrvakt er kanskje lurt?)
* et dobbelt-stikk på badet
* totalt 4 taklampeuttak/taklampestøpsel til rommene samt taklys til bad.
(Hvis dette høres normalt ut for en hybel-størrelses bolig, ellers åpen for forslag/innspill.)

VÅTT:
Baderommet i seg selv må også totalrenoveres, det henger skikkelig igjen i 80-tallets sparsommelighet. Det er ikke spesielt stort, så man må kanskje være litt kreativ. Totalrenovasjon = inklusive flislegging. Inneholder dass, vask og dusj (dags dato med dusjforheng). Varmtvannstanken er relativt ny (og står plassert et annet sted). Usikker på hvor gammel røroppleget er, regner med det også bør byttes. I så fall også på kjøkkenet, der det i tillegg til vask er en vaskemaskin.

Arbeid på strøm og vått henger jo noen ganger litt sammen som høna og egget har jeg inntrykk av, derfor spør jeg i et fellesanbud for begge (men er åpen for å få tilbud fra både rørleggere og elektroinstallatører separat)

Ønsker jobben gjennomført hvitt, ryddig, profesjonelt og veldokumentert, fra selskaper som ikke er i fare for å gå konkurs. Arbeidet er ikke aktuelt å starte før neste år eventuelt, men ønsker å se hva dette anslagsvis vil koste for å gå i dialog med banken.

Jobbtyper

  • Større prosjekter

    • - Totalrenovering av bolig

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb