Jobb-id: 3075783, Registrert: 9.09.2021

Doffin - Brøyteavtaler 2021

4685 Nodeland

Kristiansand kommune v/ingeniørvesenet - produksjonsavdelingen, skal inngå tjenesteavtale med flere leverandører om vintervedlikehold; brøyting, strøing og rydding av snø og is på kommunale veier og plasser.
Denne utlysningen gjelder 10 roder i alle sonene i kommunen, fordelt på 3 rydderoder, 1 gang- og sykkelvei rode og 6 brøyting og strøing roder. 2 rydderoder i sentrum, 3 roder i sone øst, 2 roder i sone nord og 3 roder i sone vest (inkl. rydderode)
For rydderodene må vi ha hjullaster med skuffe, og resterende traktorer. All brøyting og strøing er med kommunalt utstyr, mens fresing vil foregå med eget utstyr.
Man skal ikke inngi tilbud på spesifikke roder, det er ingeniørvesenet som vil tildele roder etter at tilbudsfristen er ute. Fordi rodene er dynamiske og endringer vil kunne forekomme, vil vi fordele rodene etter hensiktsmessighet. Se kriteriene.
Vi tilstreber alltid å dele rodene slik at de genererer ca. like mange timer.

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

    • - Snøbrøyting

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb