Jobben ble utført på Mittanbud

Flislegging i gang og på bad (flis på flis?)

Ønsker pristilbud på følgende: 1. Flislegging av Gang/entre. Ønsker flis på flis eller riving av eksisterende gulv. Vi går for det håndverker anbefaler. Flisene måler 60x60 med 9mm høyde og er av Porcellanato kvalitet. Gulvarealet er ca. 10m2 og har vannbåren varme. Om mulig ønsker vi gulvet i listefri utførelse. Ønsker også tilbud på å sette opp 2 lettvegger (så tynn som mulig) og klargjøre for skyvedørsgarderobe, om flislegger ikke kan gjøre dette legger vi det ut i en separat jobb. Veggene er prøvd inntegnet i rødt på vedlagt planløsning. Lettvegger skal isåfall bygge ca. 50cm ut fra vegg og har høyde på 260cm. Skyvedørsgarderobe settes opp av leverandør i ettertid. Maling gjør vi selv i ettertid. 2. Flislegging av gulvet på Bad/vaskerom med flis på flis. Samme 60x60 fliser som gang/entre og ca. 2m2 mosaikk i dusj og rundt sluk på vaskeromsdel (2stk sluk). Baderom er i god stand, måler ca. 7,5 m2 og er bygget i 2014/15. Håndverker må ha våtromsertifikat. Terskelhøyde bad er i dag ca. 20mm og vi ønsker at dagens krav om terskelhøyde opprettholdes. Bad har også vannbåren varme. Vaskeromsservant har høyde på ca. 30cm over gulv og tror flislegger kommer til uten å demontere denne. Vi kan fjerne dusjvegger og skyvedører selv. 3: Flislegging av gulv på ca 5m2 bad med 60x60 flis og mosaikk i dusj om det er nok flis etter punkt 1 og 2 er ferdig. Legg gjerne med ca. pris for dette også. Se separat plantegning.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 11. sep 2021, under kategorien Flisleggingog ble utført av MURMESTER TORE SALBU AS i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte MURMESTER TORE SALBU AS for å utføre jobben

MURMESTER TORE SALBU AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste