Jobb-id: 3077074, Registrert: 11.09.2021

Flislegging i gang og på bad (flis på flis?)

5239 Rådal

Ønsker pristilbud på følgende:

1. Flislegging av Gang/entre. Ønsker flis på flis eller riving av eksisterende gulv. Vi går for det håndverker anbefaler. Flisene måler 60x60 med 9mm høyde og er av Porcellanato kvalitet. Gulvarealet er ca. 10m2 og har vannbåren varme. Om mulig ønsker vi gulvet i listefri utførelse. Ønsker også tilbud på å sette opp 2 lettvegger (så tynn som mulig) og klargjøre for skyvedørsgarderobe, om flislegger ikke kan gjøre dette legger vi det ut i en separat jobb. Veggene er prøvd inntegnet i rødt på vedlagt planløsning. Lettvegger skal isåfall bygge ca. 50cm ut fra vegg og har høyde på 260cm. Skyvedørsgarderobe settes opp av leverandør i ettertid. Maling gjør vi selv i ettertid.

2. Flislegging av gulvet på Bad/vaskerom med flis på flis. Samme 60x60 fliser som gang/entre og ca. 2m2 mosaikk i dusj og rundt sluk på vaskeromsdel (2stk sluk). Baderom er i god stand, måler ca. 7,5 m2 og er bygget i 2014/15. Håndverker må ha våtromsertifikat. Terskelhøyde bad er i dag ca. 20mm og vi ønsker at dagens krav om terskelhøyde opprettholdes. Bad har også vannbåren varme. Vaskeromsservant har høyde på ca. 30cm over gulv og tror flislegger kommer til uten å demontere denne. Vi kan fjerne dusjvegger og skyvedører selv.

3: Flislegging av gulv på ca 5m2 bad med 60x60 flis og mosaikk i dusj om det er nok flis etter punkt 1 og 2 er ferdig. Legg gjerne med ca. pris for dette også. Se separat plantegning.

Jobbtyper

  • Mur og betong

    • - Flislegging

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb