Jobb-id: 3078324, Registrert: 13.09.2021

* Fortsatt ledig: Flytte spotter og koble om ledninger

0175 Oslo

Hei og god dag! Ønsker gjerne et tilbud på denne samlede jobben, som jeg antar ikke vil ta så altfor lang tid eller være for vanskelig. Dette er en sammensatt jobb, og jeg ønsker helst noen som har mulighet og kompetanse til å fullføre hele jobben.

Spottene over vasken på kjøkkenet mitt har siden jeg flyttet inn bare vært koblet opp bak skapet, istedenfor "under" skapet over vasken - slik det egentlig skal være og er halvveis montert opp til. Dette har medført at diverse ledninger bare henger bak skapet, og spottene ser rare ut. Jeg ønsker derfor å på best mulig måte få disse spottene montert der de skal være istedenfor, under og inni skapet, og på en smidig måte få skjult ledningene som er bak skapet om mulig.

Jeg kan godt se for meg at dette innebærer både kobling av ledninger, enkel borring og muligens oppsett for å skjule spotter og ledninger som kommer opp "inni" skapet over vasken. Også ønskelig med en pen løsning inni skapet slik at ledninger og spotter ikke synes når det åpnes, da jeg egentlig trenger plassen, om det lar seg gjøre.

Skapet over vasken er 1.20 cm langt og det er 26 cm tomrom mellom skapet og veggen :)

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb