Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Skifte og/eller reparere dører

Vi er et lite borettslag i Oslo med behov for utskifting av 2 ytterdører samt generelt vedlikehold av inngangsport/dør. Beskrivelse av dørene og jobben: 1. Ytterdør trolig fra 80-tallet. Gjennområtten, må enten byttes eller utbedres. Omtrentlige mål: høyde 186 cm, bredde 116cm. 2. Ytterdør fra gateplan og ned til leilighet. Usikkert når døren ble laget, men er ikke fra bygårdens byggeår. Døren er ikke i bruk. Gjennområtten, må enten byttes eller utbedres. Omtrentlige mål: høyde 190cm, bredde 128cm. 3. Inngangsport/dør fra gateplan og inn i bygården. Gammel dør fra 1891 med behov for generelt vedlikehold. Ny olje/lakk, et løst speil/vindu, noen lister er løse eller mangler. 4. Tre av ytterdørene våre (den ene som skal utbedres/skiftes + 2 andre dører smekker veldig når dørene lukkes. Det er behov for noe som forhindrer smekkingen. Vi har dørpumper, men mulig disse ikke fungerer. Hadde vært fint om utbedring av dette også kan vurderes.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 2. nov 2021, under kategorien Vindu og dørog ble utført av NORSK KONSEPT AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte NORSK KONSEPT AS for å utføre jobben

NORSK KONSEPT AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste