Jobb-id: 3079027, Registrert: 13.09.2021

Vinrom og innebygd benk

5525 Haugesund

Vi gjennomførte en større renovering av vår leilighet i Kirkegata i sentrum i fjor, men har et par mindre prosjekter som ikke ble helt fullført og som kan trenge litt finsnekring.

Først og fremst et lite rom som har være en bod tidligere, hvor alt inni ble revet, men ikke bygget opp igjen. Se bilder vedlagt. Her må vi få bygget opp igjen et tak, samt få tett vegg på yttervegg med vindu + gulv. Vi ønsker å beholde teglsteinen eksponert på de to andre veggene (disse veggene skal få samme puss som vi har gjort oppe, ref. bilde), og vi vil gjøre dette til et vinrom med vinhyller på bakvegg, og en glassdør inn.

I tillegg har vi en benk vi ønsker å få bygget inn/montert ordentlig og få tilpasset dekksider og topplate. Se bilder vedlagt.

Vi hadde håpet å få gjort dette i løpet av de neste ukene før det blir for kaldt ute, da det trekker en god del fra dette rommet.

Jobbtyper

  • Bad

    • - Glassarbeid
  • Finsnekker og møbelsnekker

    • - Finsnekker/Møbelsnekker
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb