Jobb-id: 3083805, Registrert: 19.09.2021

Totalrenovering av 79 kvm. leilighet på Vinderen, Oslo - Ferdig april 2022

0373 Oslo

Vi søker en entreprenør som kan påta seg ansvaret med å totalrenovere en leilighet på Vinderen, med ferdigstillelse senest i midten av april 2022. Dette innebærer blant annet å rive nåværende kjøkken og bad, totalrenovere bad, legge nye gulv, fjerne noen lettvegger og bygge noen nye, sparkle og male vegger, bytte himling i noen rom, samt flytte kjøkken ut i stue (hvis mulig).

Leiligheten vil være tom, bortsett fra inventar som skal kastes (skap, kjøkkeninnredning), og tilgjengelig hele tiden fra november 2021 til ferdigstillelse senest i midten av april 2022.

Entrepenør står for all koordinering, praktisk gjennomføring og evt. søknad til PBE, samt bortkjøring og håndtering av alt avfall.

Hvilke materialer som skal kjøpes inn av henholdsvis oss og entreprenør må spesifiseres senere når vi legger ut en ferdig oppdragsbeskrivelse for anbud.

Foreløpig oppdragsbeskrivelse (se vedlegg) er ikke detaljert og ferdig nok til å kunne gi et forpliktende anbud, men hvis dere har et prisestimat på arbeidet (minus materialer) så er det flott.

Hvis dere tar kontakt med oss er det fint om dere også svarer på følgende:
- Om dere kan tilby gratis og uforpliktende befaring i løpet av november.
- Om dere har mulighet til å bygge plassbygde skap og bokhyller. (Dette er ikke med i den foreløpige oppdragsbeskrivelsen, men kan bli aktuelt).
- Om dere har egne innkjøpsavtaler for materialer (f.eks. parkett, fliser, kjøkken- og baderomsinnredning osv.) og i så fall fra hvilke leverandører og med hvor stor rabatt.
- Hvilke sertifiseringer og godkjenninger dere har.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Større prosjekter

    • - Totalrenovering av bolig

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb