Jobben ble utført på Mittanbud

Nytt bad og hånddusjer til toaletter

NYTT BAD: Vi vil gjerne finne plass til et nytt bad og lurer på om det er mulig å gjøre om vaskerommet ved siden av badet til et nytt bad, med tilgang fra soverommet ved siden av (se plantegningen vedlagt). Da trenger vi å installere dusj osv. i vaskerommet, samt dekke over den eksisterende døren fra badet og lage en ny dør til soverommet. HÅNDDUSJER: I tillegg vil vi gjerne installere hånddusjer til de to toalettene i huset og lurer på om dette kan gjøres samtidig som et nytt bad. TILBUD: Vi hører gjerne tilbud for begge oppdrag, eller enten nytt bad eller hånddusjer. Send gjerne en melding/epost først. Så ringer vi hvis det er aktuelt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 19. sep 2021, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av TT VVS ENGINEERING AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TT VVS ENGINEERING AS for å utføre jobben

TT VVS ENGINEERING AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.2 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Nytt bad og hånddusjer til toaletter

1) Badet ble forsinket med 3 måneder; 2) Svært dårlig kommunikasjon og uproff/truende oppførsel; 3) Badet ble ikke slikt vi ønsket det; 4) Har fortsatt ikke fått dokumentasjonen 4 måneder senere, selv om vi betalte for hele prosjektet. Daglig leder svarer ikke epost/brev/meldinger på SMS/Whatsapp/Facebook, har stengt mobilnumrene knyttet til selskapet for innkommende samtaler og lagt ned selskapets Facebook-side. Nå blir vi nødt til å ta ut søksmål i Forliksrådet. Vi har oppdaget at dag leder har begynt i i ny bedrift og prøver å få bistand fra selskapet. hvis du leser dette - Vi trekker søksmålet til Forliksrådet så snart som vi får dokumentasjonen.

Skrevet av Aled

feb., 2023

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste