Jobb-id: 3084335, Registrert: 19.09.2021

Innredning av råloft i bygård

0558 Oslo

Prosjektet vi ber om tilbud på består av innredning av del av råloft (anslagsvis 40 m2) i bygård på Grünerløkka og innlemming av denne i underliggende leilighet.

Tegninger, brannprosjektering og rammetillatelse er på plass for dette prosjektet, og vi ønsker tilbud på utførelsen.

Innredningen skal bestå av to soverom, en loftstue/gangstue, og et enkelt toalett med opplegg for vaskemaskin, men uten våtrom.
Det er planlagt for 6 takvinduer, der to hovedvinduer og to tilleggsvinduer er vendt ut mot bakgården, mens to, mindre vender ut mot gate. Deler av loftet strekk seg over underliggende naboleilighet, men grenser for øvrig ikke til andre leiligheter.

Det er lagt opp til at tiltakseier skal utføre en god del arbeid selv, blant annet isolering av vegger, legge panel på vegger og skråtak, legge gulv, samt male. Vi ber om tilbud på entreprise som inkluderer reisverk og vegger ut mot råloft, inkludert brannvern ut, mot råloft, og mot tilstøtende leilighet. Det inkluderer trapp og trappeløp, vinduer og foringer, reisverk til vegger, røropplegg fra toalett og nødutganger, slik de vedlagte arkitekttegningene viser – og nødvendig arbeid i tilknytning til dette.

Det er en forutsetning med godkjenning for ansvarsrett, og dekkende kompetanse for prosjektet.

Eventuell kontrakt må ligge til grunn for igangssettingssøknad til PBE, og vi sikter inn på oppstart så snart som mulig etter tillatelse.

Vi kan gi nærmere beskrivelse av prosjektet, samt tegninger, ved forespørsel.

Jobbtyper

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Ansvarlig utførende
    • - Byggeleder/Prosjektleder
  • Rørleggertjenester

  • Snekker / Bygningshåndverkere

  • Større prosjekter

    • - Pusse opp loft

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb