Jobb-id: 3084347, Registrert: 19.09.2021

Tilstandsrapport balkonger

0464 Oslo

Sandefjordgata borettslag på Sagene i Oslo ønsker en tilstandsvurdering av av borettslagets balkonger og ber i den anledning om tilbud fra aktuelle entreprenører.

Beskrivelse av balkongene:
Det er til sammen 43 balkonger i borettslaget. Balkongene har betongdekke og det er tre ulike typer/størrelser balkonger. Byggeåret til borettslaget er 1940, men det er uvisst når balkongene ble satt opp/sist rehabilitert.

Forventninger til tilbud og gjennomføring:
Borettslaget er opptatt av sikkerhet og forventer at tilbudt analyse tilfredsstiller dagens krav til inspeksjon og undersøkelse for å påse at balkongene holder dagens forventede krav.
Det bes om en beskrivelse i tilbudet som beskriver hvordan dette tenkes gjennomført, herunder hvorvidt skader på balkongene må påregnes i forbindelse med undersøkelse.
Det forventes at undersøkelsen oppsummeres og fremlegges i egen rapport der eventuelle funn også kategoriseres etter alvorlighetsgrad.

Til entreprenøren:
Tilbudsgiver bør kunne dokumentere erfaring og kunnskap med tilsvarende oppgaver. Eventuelle referanser vil tillegges vekt ved vurdering.

Tilbud må være mottatt senest 15. november 2021.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Skadetakst/Tilstandstakst
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Veranda/Balkong

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb