Jobb-id: 3086439, Registrert: 21.09.2021

Råd ved oppussing av hjem

5184 Olsvik

Vi ønsker å pusse opp og oppgradere huset. Vi har mange slitte rom og trenger hjelp og råd om hvordan dette bør løses.
1. Etasje: Etasjen består av yttergang, stor gang, bad, vaskerom, bod og to soverom. Vaskerom: trenger hjelp til planløsning og materialbruk
Bad: Trenger nye baderomsmøbler, men tenker å beholde fliser som er der. Trenger tips og råd.
Gang og yttergang: Trenger råd om oppbevaring og planløsning i forhold til dette. Tips om materialbruk / farger på vegger. Eventuelt også belysning.
2. Etasje består av stue, kjøkken, toalettrom og kontor. Trenger hjelp til planløsning, fargebruk, belysning, materialbruk mm i stue. Vi må ha ny peis bl.a. Toalettrom trenger nye møbler og fargebruk/materialbruk.
3. Etasje: Består av gang, soverom og loftastue. Denne delen av huset er veldig slitt. Her ønsker vi å oppgradere slik at det blir fint å ha overnattingsgjester. Trenger også råd om løsninger for garderobe. Materialbruk, belysning og farger. Generelle råd.
Vi har furutrapp fra 1. Etasje til 3. Etasje. Trenger råd om hvordan denne skal gripes an.

Ønsker at hjelp fra interiørarkitekt skal ende opp i enkle tegninger som kan legges til grunn for tilbud fra håndverkere.

Jobbtyper

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Interiørarkitekt

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb