Jobben ble utført på Mittanbud

Pusse opp gang i to stk 4-mannsboliger

Felles oppganger i to stk 4-mannsboliger i borettslag som trenger oppussing. Maling og gulvbelegg: - Maling av hele gangene fra kjeller, 1. etasje, 2. etasje og opp til loftet. Både tak, lister, vegger og noe av trappen (loftstrapp og kjellertrapp) - Nytt gulvbelegg i trapp/gang i 1. og 2. etasje Noe snekkerarbeid: - Noe snekkerarbeid der vi trenger å lage en fleksibel dekkvegg foran en overlesset vegg med strømledninger/kabler - To stk nye kjellerdører (en i hver 4-mannsbolig) Elektriker: - Sette opp noen nye lamper med bevegelsessensor i alle etasjer og i inngangspartiet Låsesmed - Elektroniske låser på 2-4 stk utgangsdører. Dvs. hoveddørene og muligens kjellerdørene. Her er det viktig med en lås der vi kan bruke kode, gjerne at vi har flere koder slik at vi kan gi kode til vaskepersonale, håndverkere, osv. Gjerne også app, men også viktig å følge personvernloven (naboen kan ikke se på appen når naboen går inn døra!). Det er også noen som ønsker elektronisk lås inn til sin leilighet (blant annet meg).

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 23. sep 2021, under kategorien Snekker, Maling, Låsesmed, Gulvbelegg og Pussing av mur i Horten

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste