Jobb-id: 3089873, Registrert: 26.09.2021

Utbedring av grunn og sjekk av sluk i bakgård

0452 Oslo

Sameiet i Johannes Bruns gate ønsker prisoverslag på utbedring av grunn og sjekk av sluk i bakgård.

Det er mulig å spesifisere kostnadsoverslag på kun én av arbeidsoppgavene nedenfor, slik som for eksempel sjekk/utbedring av sluk, uten utbedring av grunnen (asfalten).

Bestilling:

1. Ny asfaltering av grunn i bakgård

Vi ønsker å asfaltere grunnen i bakgården med ny asfalt. Det relevante området med asfalt utgjør ca. 90 kvm. For eksakt areal er befaring nødvendig.

Midt i bakgården er det et sluk, slik at asfalteringen må ha riktig helning slik at drening/avløp fungerer optimalt (regn, spyling av bakgård mv.).

For asfalteringsjobben omfattes ikke området på oversiden av trappen, se bilder.

Det bes om et kostnadsoverslag på hva en slik asfalteringsjobb vil koste og gjerne med et tidsestimat på normal utførelse av arbeidet.

2. Brostein/belegningsstein

Som et _alternativ_ til asfaltering av grunnen, ønsker vi et overslag på hva det vil koste å belegge grunnen med brostein eller belegningsstein.

Som beskrevet for asfalteringsalternativet ovenfor, er det viktig at belegningen sikrer riktig drenering til sluket i bakgården.

Det relevante området for belegning av brostein/annet stein av bakgården omfatter også området på oversiden av trappen, se vedlagte bilder. Dette området er ca. 15 kvm.

Det er ønskelig med et overslag både på brostein/belegningsstein i ulike prisklasser. Det er også ønskelig med et tidsestimat på normal utførelse av belegningsjobben (gjerne presiser om det er forskjell med ulike typer steiner).


3. Sjekk av sluk, bl.a. tilstandsrapport

Grunnen rundt sluket i bakgården må utbedres for å sikre riktig drenering, se alternativ 1 med asfaltering og alternativ 2 med belegning av (bro-)stein.

Vi ønsker også en tilstandsrapport på sluket, bl.a. om sluket som sådan drenerer godt nok og evt. hvilke tiltak som bør iverksettes.


Mvh.

På vegne av sameiet i Johannes Bruns gate,

Sindre (e.f.)

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

  • Maskinentreprenører

    • - Drenering/Isolering
    • - Vann og avløp
  • Mur og betong

    • - Belegningsstein
  • Rørleggertjenester

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb