Jobben ble utført på Mittanbud

Fjerne gammelt og legge nytt gulv

Vi ønsker å fjerne gammelt gulv fra fire rom, og legge nytt gulv på tre av rommene. Det siste rommet, gangen, skal flislegges. Dette må ikke inngå i denne jobben, men det kan. Totalt areal for rommene som skal ha nytt gulv er ca. 56 kvm. Stue, ca 38 kvm, Soverom 1, ca 7,2 kvm Soverom 2, ca 10 kvm Gang(flis), ca 4 kvm Vi vil ha parkett i stua og soverom 1, også er vi usikre på om vi vil ha parkett eller laminat på soverom 2. Vi ønsker også varmekabler eller varmematter under alle gulvene. Vi har ikke kjøpt inn parkett eller laminat ennå, og tar gjerne imot tilbud på en slags pakkeløsning hvis mulig. PS. I stuen er det en peis som må midlertidig fjernes for å fjerne og legge nytt gulv. I tillegg så er det en kjøkken-øy hvor vi ikke vet hvor lett det er å fjerne alt gulvet som ligger under.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 26. sep 2021, under kategorien Tregulv, Flislegging, Varmekabler og Entreprenører i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste