Jobben ble utført på Mittanbud

Sparkle

Skal pusse opp kjøkkenet. Trenger å helsparkle noen vegger. Eventuelt legge på veggfornyer. Underlaget på veggene er glassfiberstrie. Ønsker derfor å få helsparklet veggene, eventuelt lagt på veggfornyer. Spørs hva som er mest hensiktsmessig. På den ene veggen er det også noen rør som er bygget inn. Denne innbyggingen skal også fjernes. Kjøkkenet rives mellom 23-25. oktober. Jobben må derfor gjøres etter denne datoen. Tar gjerne en befaring for prisoverslag.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 27. sep 2021, under kategorien Snekker, Maling og Sparklingog ble utført av A-MILJØ OG BYGG AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte A-MILJØ OG BYGG AS for å utføre jobben

A-MILJØ OG BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Sparkle

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Nur var enkel å forholde seg til og en utrolig hyggelig fyr! Han kom også tilbake og fikset det som måtte gjøres da elektrikeren hadde gjort en dårlig jobb. Anbefales på det sterkeste!

Skrevet av Fredrik

okt., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste