Jobb-id: 3090910, Registrert: 27.09.2021

Steinmur - Bygge opp inngangsparti

1459 Nesodden

Huset står på påler. Primært ønsker vi å få muret opp et område inn mot husveggen som gjør det mulig å etablere et flatt område forran hovedinngang. Primært ønsker vi en løsning med stabling av stein.
Har lagt ved noen bilder som illustrerer typen stein vi kunne tenke oss.
Nedenfor en beskrivelse som følger bildene av området utenfor huset. Vi er åpne for at jobben gjøres delvis (kun det øvre området), eller i sin helhet med begge nivåer og trappetrinn.

Forran inngangsdøren ser vi for oss et større flatt område. Dette krever at det bygges en mur inn mot husveggen, med en viss avstand for at ikke treverket huset bæres av tar skade. Dette nivået ser vi for oss skal være en anelse lavere enn inngangsnivået, og kreve et eller to lave trappetrinn opp til dør. Bredden på mur langs husvegg på dette nivået er ca 6,5 m. Høyden varierer mellom 60 cm og en drøy meter. Denne muren blir ikke synlig. I tillegg trengs det en mur fra ytterdøren og rett frem mot et berg på motsatt side. Her er avstanden omtrent 5,5 m, og høyden vil gå fra omtrent 1 m til 20-30 cm.

Til høyre for dette nivået (sett fra døråpning og utover) vil vi gjerne ha et lavere nivå som gir et flatt område på seksjonen mellom de to søylene der du ser en hageslange ut fra veggen. Dette krever en liten mur mot husvegg, og en på høyre side (Sett fra husveggen og ut), på samme måte som det høyere nivået. Vi ser for oss at det bør være greit å bevege seg mellom de to nivåene på en enkel måte.

Fra det laveste nivået vil vi gjerne ha en enkel steintrapp som går inn mot det åpne området innunder huset. Det vil sannsynligvis være finest om denne trappen kan fortsette opp til det høyeste nivået ved inngangspartiet.

Her blir nok en del designvalg til underveis, vi er ikke særlig rigide på hvordan løsningen bør utformes praktisk.

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

    • - Belegningsstein
  • Mur og betong

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb