Jobb-id: 3091203, Registrert: 27.09.2021

Interiørarkitekt til leilighet i Oslo

0381 Oslo

Jeg har en leilighet på ca 130 kvm, 3etasje uten hiss, flyttet inn i april. Jeg trenger hjelp fra en ekspert med å bli ferdig med innredningen. Vil gjerne ha litt hotellfølelse, noe som de fleste vil like, skal være enkelt å rydde, liker ikke å ha så mye ting fremme, gjerne så minimalistisk som mulig men uten at det føles kallt/tomt.

Jeg vil gjerne ha hjelp med allt - planlegging/moodboard, innkjøp, henting av møbler, montering etc.

Håper noen er interessert av å hjelpe meg snarest mulig.

Jobbtyper

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Interiørarkitekt

Vedlegg

Jobben ble utført av:

MK DESIGNSTUDIO MIA KJELDSTAD HANSEN

MK Design/Mia anbefaler jeg på det sterkeste. Vi er strålende fornøyd med hennes insats, service, samarbeidsevner, og tålmodighet. Det eneste vi var konkrete med var følelsen vi ville komme hjem til - koselig, og det skal være enkelt og raskt å rydde - minimalistisk. Vi har også hund og katt så de måtte vi også ta hensyn til. Mia hørte på ønskene våre og leverte flere gode forslag som vi ikke hadde tenkt på før. Hun var veldig lydhør for våre innspill, hun er løsningsorientert og fikk ting gjort! Vi elsker resultatet leiligheten vår fikk - flotte detaljer og "stylet" .. som vi ikke kunne tenkt ut selv. Vi kan trygt anbefale hennes tjenester.
Evaluering:
Mia, Oslo 10 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb