Jobben ble utført på Mittanbud

Mindre oppussing av kjellerhybel - gulvlegging og maling

Vi ønsker å gjennomføre en mindre oppussing av kjellerhybel. Jobben innebærer å fjerne eksisterende vegg-til-vegg teppe og gulvlister, og montere nytt laminatgulv (klikk system), stifte på nye enkle gulvlister, male vegger og tak, og montere gardiner i stue, soverom og bad. Arealet på rommene i hybelen som skal pusses opp er ca 50kvm. Vi som oppdragsgiver vil kjøpe inn laminatgulv, gulvlister og maling slik at dette er klart på forhånd. Oppstart så raskt som mulig. Ønsker en effektiv jobb.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 29. sep 2021, under kategorien Snekker og Malingog ble utført av TATIC BYGGSERVICE i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TATIC BYGGSERVICE for å utføre jobben

TATIC BYGGSERVICE har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Mindre oppussing av kjellerhybel - gulvlegging og maling

Ganske bra leveranse. Hyggelig håndtverker som også tok ansvar for innkjøp av diverse materialer. Litt slurv på noen finish detaljer og uklar kommunikasjon om tidspunkt for oppstart/finish som gjorde at prosjektet tok litt lenger tid å ferdigstille enn ønskelig.

Skrevet av Joakim

okt., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste