Jobb-id: 3092552, Registrert: 29.09.2021

Malearbeider, fliser og annet smått

0675 Oslo

Heisann!

Jeg ser etter noen som kan gjøre følgende arbeider i leiligheten vår i Tvetenveien, Oslo:

1) Male og delvis sparkle 8 kvm betongvegg på balkongen, oppå eksisterende gammel maling. Farge må være Jotun Drytech Hvit. Ett strøk.
2) Pusse ned gammel maling og ujevn 10kvm betonggulv, og så male med en maling som tåler vann. (Balkongen er innglassert, men det vil komme inn regn og snø fordi vinduene ikke kan lukkes helt om vinteren.) Farge: Mørkegrønn, mørkegrå eller lignende. Grunning og to strøk.
3) Rekkverket på balkongen har noen gamle malingsflekker som burde vært fjernet, men vet ikke hvordan uten å ødelegge lakken på rekkverket.
4) Sparkle og male en 20 x 20 cm flekk i taket i stua. (Forrige eiere malte ikke bak en taklampe som vi nå har byttet). To strøk.
5) Vi har en stuevegg som er malt med 3 strøk av MagPaint blank Whiteboardmaling (https://www.obsbygg.no/maling-tapet-og-tilbehor/olje-lakk-og-spray/2253989?v=ObsBygg-8717438072166). Dessverre er ikke veggen helt jevn (og vi brukte kanskje feil rull) så det er vanskelig å fjerne tusjmerker. Vi ønsker derfor en veldig forsiktig sliping, vasking og så et nytt strøk av denne malingen.
6) Male der hvor det tidligere var elektriske ledninger og bryter, på kontorrom. To strøk.
7) Noen små flekker under vinduet på hovedsoverommet trenger maling. Hvit. Ett strøk.
8) Vi har et hvitt salongbord med en slitt overflate som hadde vært fint å malt eller lakket på nytt. Ett strøk.
9) Gulvlistene i stua og kjøkken har lim eller malingrester på øvre kant. Ønsker å fjerne dette, ev. male over. Hvitt.
10) Sparkle og male en innebod i mur (3 vegger): 10kvm totalt. Hvit. To strøk. NB: Lite utluftingsmuligheter.
11) En vinduslist ved heisen. Samme farge som resten (Hvitt). Ett strøk.


Arbeidene må gjøres mellom 4. oktober og 14. november. Støyende arbeid kan kun gjøres mellom 9:00 og 18:00 hverdager. Ellers ingen tidsbegrensninger.
I kontrakten ønsker jeg en total fastpris på alt arbeidet, spesifisert med hvilke av oppgavene ovenfor som gjøres. All maling og utstyr ordnes av dere. Befaring kan gjøres fra og med 2. oktober.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb