Jobb-id: 3093134, Registrert: 29.09.2021

Glidestøp av pipe

1676 Kråkerøy

Kjøkøy Velforening trenger hjelp med å få rehabilitert pipene på Kjøkøy Grendehus (i Fredrikstad kommune) og ønsker å få glidestøpt disse. I første omgang gjelder dette 1 pipe, men på sikt ønsker vi å få oppgradert begge pipene. Ditt uforpliktende tilbud gjelder da 1 pipe i denne omgang.

Pipen som ønskes oppgradert, vises til høyre på bildet og har en høyde på ca 8,6 meter. Det er 2 stk feieluker i pipen, samt én vedovn tilknyttet pipen i 2. etg.

Feiervesenet i Fredrikstad brann- og redningskorps har gitt pipene anmerkning for at innvendig rehabilitering er nødvendig. Jobben som nå ønskes utført, forutsetter at dette godkjennes av nevnte.

NB! Ønsker å legge til at taket på Kjøkøy Grendehus ble fornyet sommeren 2021. Det samme gjelder takstiger, samt at pipene ble revet ned til under taknivå og bygd opp igjen. Alt dette ble utført av innleide bedrifter/fagfolk.

PS! Bildet er tatt i det blikkenslagerne er i ferd med å avslutte sitt arbeide.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb