Jobb-id: 3093152, Registrert: 29.09.2021

Montering av Nordpeis Havanna med vednisje

1176 Oslo

Jeg ønsker montering av peis m/vednisje. Både peis og nisje står i huset (for øvrig kjøpt som demopeis, vednisjen er ny, godkjent fug til peis og nisje medfølger), så trenger ikke tenke på inntransport. Må nok medbergne tetting av eksistrenede avtrekk og etablering av nytt da montasjeanvisningen viser at avtrekket må være høyere opp enn det det er i dag, eksisterende tilluftsrør må også tilpasses.

Du trenger ikke tenke på parketten som peisen nå står på, denne er kappet spor i og bare å ta ut før montasje. Flislegging utføres av flislegger etter at du er ferdig med jobben, ut i fra eventuell ekstra oppmerking fra deg i henhold til krav om ubrennbart materiale på gulvet rundt peisen. Dette arbeidet utføres av snekker/flislegger.
(Under parketten er det nylig flytesparklet og det er lagt inn armering i denne med tanke på vekt av peisen)

Teglsteins pipa som vil stikke opp over peisen/vednisja tenker jeg i utgangspunktet og beholde som den er. Så trenger ikke ta med arbeider for dette, med mindre det er noen krav som slår inn her.

Vet ikke om dette er nødvendig informasjon, men veggen ved vinduet på bildet er av siporex plateslått med gips og den andre tilstøtende tv-veggen er av leca også plateslått med gips. For øvrig er det nedforet gipstak, så ingen brennbare materialer i nærheten av der peisen skal stå. Siden vi skal ha denne vednisjen foran pipeløpet og peisen ved siden må det nok medtas en lettbetongsplate eller lignende (dybde ca 40cm) fra peisen og inn mot den tilstøtende veggen.

Dette er i en nyrenovert funkis bolig fra 1967, så en liten titt på pipa for å sjekke tilstanden på den mens du er her er nok greit. Det er enkel tilkomst til pipa, en halvlang stige holder og taket er helt flatt.

Et element jeg ønsker at du medtar i tilbudet ditt, er god avdekning av området du skal jobbe i. Vi har holdt på med utbygging og totalrenovering av huset i et år. Så vi har vasset i betong- og opppussingsstøv hele perioden. Derfor er det viktig for oss med god avdekning rundt arbeidstedet.

Kom gjerne på befaring for riktig prising av arbeidene.

Oppsummer hva som skal medtas i dett tilbud:
• Tetting og etablering av nytt avtrekksrør
• Tilpassing av tilluftsrør
• Montering av Nordpeis Havanna og vednisje. Alt står ved arbeidsstedet.
• Montering av typ lettbetongsplate ca 40cm x 200cm mot tilstøtende vegg
• God støvavdekning rundt arbeidsstedet
• Inspeksjon av eksisterende pipeløp. Enkel adkomst, beskrevet lenger opp i forespørsel
• Eventuell pris på pussing av teglsteins pipelom om det er krav om det. Som nevnt, ønskelig at denne står ubehandlet

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb