Jobben ble utført på Mittanbud

Nytt tilbygg, Brinken 25 - Levanger

Etablering av nytt tilbygg, komplett: - Komplett grunnarbeid og plate/betongsåle i forbindelse med tilbygget - Grunnarbeid og betongarbeid ellers; bytte ut dagens terrasseløsning i 1.etg. som i dag består av trevirke, med betongdekke i pusset kvalitet. Detaljer rundt dette må vi evt. ta i neste steg, noe vanskelig å forklare uten skisse - Tilbygg på ca. 10,6 kvm (fotavtrykk) ut fra dagens spisestue og mot garasje. Veranda med rekkverk over tilbygget, som skal dras helt ut mot hjørnet mot Eidsbotn. - Veranda utenfor tilbygget skal fungere som et tett overbygg over veranda i 1.etg. Søyler og søylepunkter, takrenne etc. ifbm. dette. - Flytting og gjenetablering av dagens verandadør opp til 2.etg. med utgang til ny veranda. - Ny skyvedør (illustrert med pil) som erstatter dagens vindu som ny utgang til veranda i 1.etg. - Vinduet som flyttes (i pkt. ovenfor) etableres på vegg mot Eidsbotn i det nye tilbygget. - Etablering av to nye liggende vindu, ett i eksisterende bygningsmasse og ett i tilbygget. Begge mot bilvegen. Som skissen viser, tenker vi oss en passasje mellom tilbygget og garasjen som leder opp til veranda i 1.etg. - Tilbygget skal leveres komplett ferdig, inkl. el-montasjer, overflatebehandling mm.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 30. sep 2021, under kategorien Entreprenører, Tilbygg til eksisterende bolig, Snekker, Veranda og terrasse, Tregjerde, Vindu og dør og Mur og betong i Levanger

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste