Jobben ble utført på Mittanbud

Pigging av kjeller / drenering

Viktig, les hele teksten før dere tar kontakt! Vi skal totalrenovere rå-kjeller, dermed skal dette gjøres i henhold til krav for å endre brukstillatelsen til varig oppholdsrom, ettersom vi ønsker å lage en leilighet for utleie her. Dermed trenger vi noen som kan utføre denne jobben, samt søke om bruksendring for dette formålet til kommunen. Dersom bærevegger skal endres, blir firmaet som tar på seg oppdraget, ansvarlig søker. 1. Tak høyden i kjelleren er ikke høy nok, ca 190 cm takhøyde. Vi ønsker at takhøyden skal være ca 220cm etter lagt laminatgulv. Dermed må det pigges slik at dette er mulig. 2. Dersom noen av bæreveggene skal fjernes, skal dette forsterkes etter krav og nødvendige søknader / dokumentasjon må ordnes. 3. Det skal støpes på nytt, slik at det kan legges varmekabler. 4. Det er en parafintank i kjelleren som må fjernes og det trengs sertifikat for dette, slik at det kan sendes til kommunen. 5.Det skal settes inn nye vinduer, samt rømningsvinduer hvor det er nødvendig, med lyskasse utenfor rømningsvinduene. 5. Vi ønsker også drenering rundt huset, med isolasjon, hvor det er nødvendig, dersom dere kan ta på dere hele jobben er det utmerket. Vi ønsker tilbud på hele jobben, men dreneringsjobben skal være seperat post.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 30. sep 2021, under kategorien Pigging av gulv, Fjerning av oljetank, Vindu og dør, Pusse opp kjeller, Drenering/Isolering, Ansvarlig søker og Ansvarlig utførende i Ullensaker

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste