Jobben ble utført på Mittanbud

Utgraving av parkeringsplass

Hei Jeg ønsker tilbud på utgraving av parkeringsplass. Det er per dags dato søkt om ny utkjørsel til kommunal vei som er innvilget. Området som skal graves ut er ca 15x5m, hvor det skal graves ut ca 1-1,5 meter dybde. Noe av massen skal flyttes noen meter lenger ned i hagen for å plannere ut hagen. Noe masse regner jeg med at også må kjøres bort. På sikt ønsker vi å sette opp en støttemur mot veg og asfaltere parkeringsplassen, men i første omgang ønsker vi kun graving med skråning ned fra vei (Ca 1,5 meter fra vei), og klarkjøring til asfaltering på flate. Kontakt meg gjerne om dere ønsker å komme på befaring. Jeg har hatt denne jobben ute tidligere hvor jeg valgte entreprenør til å utføre jobben, men ettersom entreprenør verken møter opp, svarer på epost eller telefon ser jeg meg nødt til å hente inn noen andre til jobben.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 30. sep 2021, under kategorien Maskinentreprenører og Utgraving/Planering i Bodø

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste