Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Utskiftning av stikkledning med grunnarbeid

Arbeide gjelder utskiftning av stikkledning fra offentlig vannledning fram til 2 eiendommer (en tomannsbolig), med graving i offentlig vei og så private hager. I forbindelse med endring av bruksendring for loft etasjen på tomannsbolig Schweigårds vei 39 og 41 (Gnr/Bnr 160/392-393) er det planlagt sprinkling av boareal, og eksisterende stikkledning for vann har ikke kapasitet og må skiftet til større rørdimensjon. For å få utbedret dette må det graves opp fra offentlig vannledning i gaten og frem til hvert av eiendommene. Det er utarbeidet en VA-plan av Miljøconsult, der det går frem: Stikk fra offentlig vannledning skiftes ut med VL 63 PE frem til avgreningspunkt. Fra avgreningspunkt videreføres stikkledningen til nr. 39 og 41 med VL 50 PE. For nr 43 og 45 benyttes eksisterende stikk. Vi inviterer til å gi pris på følgende: * graving * nye stikkledninger VL 63 PE og VL 50 PE som beskrevet i VA rammeplan vedlagt * tilbakeføring av hage med plen mm (slik som det er i dag) Siden det er 2 eiere, og første stikk også går til en annen tomannsbolig er det ønskelig å få spesifisert kostnad på følgende måte: 1. Felles frem til forgreninger 2. Del som går til nr 41 3. Del som går til nr 39 Vi har fått godkjent rammetillatelse, men entreprenør må søke om evt. godkjenning for å grave i offentlig vei og sende inn søknad om forhåndsuttalelse for private VA-anlegg. Ansvarlig søker for oppdragsgiver er Tippetue Arkitekter. Vedlagt er VA rammeplan, en uttalelse fra VA etaten og tegninger som er sendt inn med rammetillatelsen.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. okt 2021, under kategorien Utgraving/Planering, Entreprenører, Maskinentreprenører, Rørlegger og Vann og avløpog ble utført av TYSSE MASKINUTLEIGE AS i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TYSSE MASKINUTLEIGE AS for å utføre jobben

TYSSE MASKINUTLEIGE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste