Jobben ble utført på Mittanbud

legge nytt gulv

ca 65 kvadrat leil., 2soverom, gang, stue og kjøkken + liten bod. Legging av høytrykkslaminat på alle rom + gulvlister. Gammelt gulv må fjernes og gulv må gjøres klart . Dørlister må eventuelt fjernes. Rommene er fult møblert så det må beregnes å flytte dette rundt etterhvert. En gjennomgang av jobben ønskes ved møte, fastpris og kontrakt ønskes.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. okt 2021, under kategorien Gulvbeleggog ble utført av LASERBYGG AS i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte LASERBYGG AS for å utføre jobben

LASERBYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

legge nytt gulv

Selve hovedjobben ble utført tilfredstillende, men i etterkant dukket det opp noe som var utført feil som skulle vært rettet opp. Laserbygg kom for å se over dette, og skulle utføre jobben etter ca 1 uke, avtalte tid men dukket ikke opp. Etter dette har jeg sendt mange mail og forsøkt å få tak i han via telefon, men ingen respons. T-list skulle også blitt bestilt av Laserbygg men dette har jeg nå fått tak i selv, men fremdeles ingen respons. Det er en liten jobb som skal rettes, så forståelsen av at de ikke responderer er lite profesjonelt slik jeg ser det, og gulvet som er lagt er da heller ikke fullstendig.

Skrevet av Trude

okt., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste