Jobb-id: 3095761, Registrert: 3.10.2021

Større endringer i elektrisk anlegg i forbinnelse med nytt kjøkken

8011 Bodø

Kjøkken skal flyttes fra et eget rom og inn i stue. I den forbinnelse ser vi for oss at det kan lønne seg å montere et eget lite sikringsskap i umiddelbar nærhet av det nye kjøkkenet. Dette tenkes å inneholde 1 stk 25A til koketopp/ventilator, 1 stk 16A til innebygd komfyr, 1 stk 10A til oppvaskmaskin, 1 stk 10A til bereder under vask, 1 stk 16A til stikkontakter på kjøkkenet og spotter i taket, 1 stk 16A til stikkontakter i stua + 1500w varmefolie, 1 stk 16A til kjøleskap og mikrobølgeovn. Det blir ca 6 meter kabel mellom gammelt og nytt sikringsskap. Totalt tror jeg det blir 13 stikkontakter og 1 teknisk stikkontakt i rommet. Mesteparten av vegger er fjernet, så tilgangen er nokså grei.

Taket er revet, så det skal legges det som trengs for montering av 12 stk spotter fordelt på 2 dimmere. Gulvet er fjernet og det skal legges 25kvm med varmefolie med 1 stk termostat og gulvføler.

Flere oppmøter blir naturligvis nødvendig, og ser for meg at løsninger underveis må vurderes av elektriker. Varmefolien ønsker jeg lagt tett opptil, men før 20 november, da planen er å legge gulv fra 22. november. Resten av elektrikerarbeidet kan starte når som helst, men helst tidligst 18. oktober.

Håper noen finner tid til et slikt oppdrag!

mvh Kenneth

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb