Jobb-id: 3095762, Registrert: 3.10.2021

Etterisolering og ny kledning

1659 Torp

Huset er 15,8m langt og 7,4m bredt og har 1 etasje + kaldt loft. Jeg har allerede fullført en kortvegg på huset, samt. store deler av en lang vegg. Det er da en kortvegg og en langvegg som ikke er begynt på enda. Har kjøpt inn det meste av materialer da tanken var og gjøre det selv. Har også kjøpt inn et stillas på 68 kvm som skal holde godt til denne jobben.

Jobben:
1)
Resterende arbeid på langvegg.
Her gjenstår det omramming av vinduer. Det gjelder 3 stk. ca. 70x70 vinduer og 2 stk. ca.140x120 vinduer. Beslag i topp er montert men mangler bunnen montert. Videre er utførelsen på kledningsbordene over vinduene dårlig og ønsker at det blir fikset. Her er stillaset montert.

2)
En kortvegg og en langvegg.
Generelt for begge veggene: Planen her er at jeg selv tar jobben med å rive veggene og kaster avfallet selv. Deretter blir jobben å bygge opp veggene og etterisolerer med 10 cm.

Kortveggen:
På kortveggen er det 2 stk. ca. 110x100 vinduer som skal settes inn. Begge vinduene er allerede kjøpt inn. På kortveggen er det montert en fiberkabel utenpå veggen fra bakken og opp til loftet. Denne ønskes lagt inn i veggen med trekkerør. Videre ønskes vindski og beslag byttet.

På langveggen er det en utgangsdør og 2 stk. ca. 70x70 vinduer som skal settes inn. Disse er ikke kjøpt enda, men er på vei til å bli det. 11,3m av langveggen er under en carport og en skjermet tørkeplass.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb