Jobben ble utført på Mittanbud

Etterisolering og ny kledning

Huset er 15,8m langt og 7,4m bredt og har 1 etasje + kaldt loft. Jeg har allerede fullført en kortvegg på huset, samt. store deler av en lang vegg. Det er da en kortvegg og en langvegg som ikke er begynt på enda. Har kjøpt inn det meste av materialer da tanken var og gjøre det selv. Har også kjøpt inn et stillas på 68 kvm som skal holde godt til denne jobben. Jobben: 1) Resterende arbeid på langvegg. Her gjenstår det omramming av vinduer. Det gjelder 3 stk. ca. 70x70 vinduer og 2 stk. ca.140x120 vinduer. Beslag i topp er montert men mangler bunnen montert. Videre er utførelsen på kledningsbordene over vinduene dårlig og ønsker at det blir fikset. Her er stillaset montert. 2) En kortvegg og en langvegg. Generelt for begge veggene: Planen her er at jeg selv tar jobben med å rive veggene og kaster avfallet selv. Deretter blir jobben å bygge opp veggene og etterisolerer med 10 cm. Kortveggen: På kortveggen er det 2 stk. ca. 110x100 vinduer som skal settes inn. Begge vinduene er allerede kjøpt inn. På kortveggen er det montert en fiberkabel utenpå veggen fra bakken og opp til loftet. Denne ønskes lagt inn i veggen med trekkerør. Videre ønskes vindski og beslag byttet. På langveggen er det en utgangsdør og 2 stk. ca. 70x70 vinduer som skal settes inn. Disse er ikke kjøpt enda, men er på vei til å bli det. 11,3m av langveggen er under en carport og en skjermet tørkeplass.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. okt 2021, under kategorien Snekkerog ble utført av TMA BYGG AS i Fredrikstad

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte TMA BYGG AS for å utføre jobben

TMA BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Etterisolering og ny kledning

God kvalitet på utført arbeid. Effektive og kommunikasjonen var meget bra. Anbefales.

Skrevet av Henrik

okt., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste