Jobben ble utført på Mittanbud

Rørlegger til renovering av bad

Jeg er i gang med renovering av bad og vaskerom (vegg i vegg) og trenger en rørlegger til det som gjelder rør. Her er det som må bli gjort + eventuelle ting dere ser mangler. 1. Midlertidig flytting av varmtvannsbereder. Berederen står i dag på vaskerom og må flyttes ut i gang (naborom) slik at det kan legges varmekabler, støpes nytt gulv og flises før den flyttes tilbake. 2. Alt av rør må oppgraderes til rør i rør. Ved oppgradering av annet bad i bolig ble det installert nytt rørskap på vaskerom. Dette er plassert i veggen mellom vaskerom og nytt bad. Det er brukt rør fra Uponor tidligere (se bilde). De gamle rørene er koblet sammen og leder ned i bakken og opp i kjøkken på andre siden av huset, samt inn i varmtvannsbereder og ut til kran på utsiden av huset. Her må det legges opp til en god løsning. 3. Koble opp vegghengt toalett. Hva kan dere tilby av toalett? 4. koble opp til servant og dusj med badekar. Her ønsker jeg å gjenbruke servantskap med batteri, men ønsker tilbud på blandebatteri til dusj og badekar. 5. Vaskerommet er uten sluk. Er det mulig å koble seg på avløp fra vaskemaskin som slange fra bereder og evt. fra vannskap kan kobles på? Eller hva er den beste løsningen i et gammelt rom uten sluk. Det er ikke aktuelt å pigge opp gulvet. Når alt omsider er klart må bereder flyttes tilbake til vaskerom.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. okt 2021, under kategorien Rørlegger, Vann og avløp og Varmtvannsberederog ble utført av BRØDRENE JT FLIS & RØR AS i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BRØDRENE JT FLIS & RØR AS for å utføre jobben

BRØDRENE JT FLIS & RØR AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Rørlegger til renovering av bad

Hyggelige og effektive folk som leverte kvalitet fra dag en. Fin dialog under underveis på det som gjaldt arbeidet, men litt dårlig kommunikasjon underveis på ekstrakostnader. Tilbud og første faktura sa en ting, men når siste faktura kom sa den noe annet. Men det ble ordnet opp i og jeg sitter kun igjen med gode ting å si om Brødrene JT Flis & Rør! Anbefaler de her til alle.

Skrevet av Simen

okt., 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste