Jobb-id: 3097687, Registrert: 5.10.2021

* Fortsatt ledig: Fuktsikring rundt garasje (beleggningsstein)

3047 Drammen

Garasjen består av to etasjer hvorav deler av kjelleretasjen er under bakkeplan. Bilplan er i øvre etasje. Garasjen er nyere enn 2001. Kjeller er av pusset leka. Etasjeskille i plasstøpt betong, og resten i tre.

Det er fuktingress i kjelleren i garasjen, og det er usikkert hvor vanskelig det er å fuktsikre. Rundt garasjen i øvre etasje (1 kortside der bilene kjører inn, og ca 1/3 langside) er det belegningsstein. I det ene hjørnet heller steinene inn mot hjørnet, slik at det bli ekstra fuktbelastning inn her. Det er ikke synlig vorteplast/grunnmursplast.

Feilsøking er gjort ved å plassere sandsekker rundt hjørnet, og fukten ble kraftig redusert (men ikke helt borte, og ikke nok).

Vi søker etter en dyktig fagperson som kan:
1: vurdere konstruksjonen slik den står. Og deretter eventuelt:
2: ta bort noe belegningsstein rundt garasjen og avgjøre om fuktsikring kan gjøres
3: Fuktsikre
4: Fikse steinene igjen, men nå med riktig fall mot sluk.

5: Kan bli aktuelt:
Dersom fuktsikring var mulig, er vi også interesserte i renovering av kjelleretasjen som innebærer: fjerning av vegger (fuktskadd), og erstatting av nytt, med mulig fjerning av bærevegg med stålbjelke. Kjelleren fungerer som bod/verksted.

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

    • - Belegningsstein
  • Mur og betong

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb