Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Fuktsikring rundt garasje (beleggningsstein)

Garasjen består av to etasjer hvorav deler av kjelleretasjen er under bakkeplan. Bilplan er i øvre etasje. Garasjen er nyere enn 2001. Kjeller er av pusset leka. Etasjeskille i plasstøpt betong, og resten i tre. Det er fuktingress i kjelleren i garasjen, og det er usikkert hvor vanskelig det er å fuktsikre. Rundt garasjen i øvre etasje (1 kortside der bilene kjører inn, og ca 1/3 langside) er det belegningsstein. I det ene hjørnet heller steinene inn mot hjørnet, slik at det bli ekstra fuktbelastning inn her. Det er ikke synlig vorteplast/grunnmursplast. Feilsøking er gjort ved å plassere sandsekker rundt hjørnet, og fukten ble kraftig redusert (men ikke helt borte, og ikke nok). Vi søker etter en dyktig fagperson som kan: 1: vurdere konstruksjonen slik den står. Og deretter eventuelt: 2: ta bort noe belegningsstein rundt garasjen og avgjøre om fuktsikring kan gjøres 3: Fuktsikre 4: Fikse steinene igjen, men nå med riktig fall mot sluk. 5: Kan bli aktuelt: Dersom fuktsikring var mulig, er vi også interesserte i renovering av kjelleretasjen som innebærer: fjerning av vegger (fuktskadd), og erstatting av nytt, med mulig fjerning av bærevegg med stålbjelke. Kjelleren fungerer som bod/verksted.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. okt 2021, under kategorien Belegningsstein, Snekker og Mur og betong i Drammen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste