Jobben ble utført på Mittanbud

Totalrenovering av bolig

Et areal på 9mx1,80m inneholder i dag to små rom + et bad + et toalett - se vedlagt plantegning for dagens oppsett. Kun rommene merket: WC, BAD, MAKE UP og LOFT skal rives og bygges opp. Gang og soverom forblir uendret - 4 rom skal rives og bygges opp som ett bad, ett vaskerom, en bod og et lite toalett. - 4 yttervinduer skal byttes og yttervegg skal lektes ut, isoleres og ha ny kledning. - Det skal legges vannbåren varme i gulv på bad og vaskerom, samt ny varmtvannstank - tømming av gammel oljetank, samt fjerning av rør til denne (tanken kan bli liggende gitt at den er tom) - Bore og montere væske-til-vann bergvarmepumpe. Det er ikke et krav at oppdraget inkluderer boring og oppsett av bergvarmepumpe, men det vil bli vurdert som en fordel at alt kan løses som en entreprise. Arkitekt holder på å tegne endelig løsning, og tegningene skal være klare innen 10/10.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. okt 2021, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av LNT BYGG & EIENDOM AS i Trondheim

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte LNT BYGG & EIENDOM AS for å utføre jobben

LNT BYGG & EIENDOM AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.4 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Totalrenovering av bolig

Vi har hatt gleden av å jobbe med LNT for totalrenovering av en eldre enebolig. Prosjektet besto av; bytte kledning, etterisolering, bytte vinduer, drenering, utgraving i kjeller, bore etter bergvarme, bergvarmepepumpe, vannbåren varme, nytt elektrisk anlegg, bad, vaskerom, tekniskrom, soverom, kjellerstue samt nytt røropplegg inne og til/fra kommunalt nett. LNT er en totalentreprenør med ekstern elektriker som prosjekterte, utførte søknadsprosess, samt var veldig tett på dag-til-dag i gjennomføringen av prosjektet. LNT har løst utfordringer som har oppstått underveis og vært en god rådgiver for oss. Vi har fått stor tillit til LNT, de er veldig seriøse og lette å jobbe sammen med.

Skrevet av øyvind

des., 2022

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste