Jobben ble utført på Mittanbud

Snekker-/tømrerarbeider - Ny enebolig

Hei! Vi er ute etter snekker / tømrer for utførelse av diverse arbeider ifm nyoppført enebolig. Boligen er allerede konstruert i elementer, og disse er nå montert. Vi har behov for utførelse av følgende arbeider: UTVENDIGE ARBEIDER - Diverse taping av vindsperre - Legging av takpapp - Utlekting av fasader og tak, klart til kledningsarbeider - Sponplater på balkonggulv, klargjøring for legging av terrassebord INNVENDIGE ARBEIDER - Isolering av yttervegger og yttertak, inkl. dampsperre og utlekting - Montering av innvendige lettveggselementer (levert på plassen), samt konstruksjon evt øvrige innerveggskontruksjoner - Nedlekting av innertak Andre arbeider kan være aktuelle, og vil kunne avklares med prosjektleder på byggeplass under en befaring. Boligen er som sagt allerede montert, og kan dermed befares omgående. Vi ønsker å få utført arbeidet så raskt som mulig, så fint om dere ved evt interesse også informerer om når dere har kapasitet for utførelse. Ser frem til å høre ifra dere!

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. okt 2021, under kategorien Snekker, Ansvarlig utførende, Tilbygg til eksisterende bolig, Totalrenovering av bolig, Isolasjon, Taklegging/-Reparasjon og Byggeleder/Prosjektleder i Oslo

Website logo

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste