Jobb-id: 3098529, Registrert: 6.10.2021

* Fortsatt ledig: Hemnessjøen - flytebrygge reparasjon

1970 Hemnes

Trenger snarest assistanse på Hemnessjøen av en håndverksbedrift eller kyndig person som kan bistå i utbedring av skader på en flytebrygge.

Grunnet ekstrem lav vannstand har trolig brygga blitt liggende og dunke i underliggende svaberg og minst ett flyteelement eller en flytetank har fått skade / brekkasje og er fylt med vann.

Vi trenger hjelp til innkjøp av og å skifte én eller flere skadede flytetanker. Deretter er det ønskelig at moringer løftes og at posisjonen til brygga justeres 0,5 - 1 meter lenger fra land. Kanskje er det da påkrevet å forlenge landgangen.

Brygga måler 6,00 x 3,25 meter, landgangen måler 4,15 x 1,15 meter. Begge er bygget på stedet for 5-6 år siden. Kanskje er det også påkrevet å støpe en platting og feste landgangen bedre på landsiden.

Dersom dette arbeidet ikke kan utføres der brygga ligger, vil det trolig være nødvendig at den som kan ta oppdraget kan sette egen båt på Hemnessjøen. Og dersom brygga må delvis på land, må bygga taues til en strand ca. 140 meter unna der vi har naboens tillatelse til å låne hans sandstrand et par dager for utbedring.

Hemnessjøen har steget 70 centimeter på en uke og brygga er trolig nå utenfor fare for ytterligere fysisk kontakt med underliggende steiner og svaberg. (Se vedlagte bilder - flere bilder og info på forespørsel).

Brygga ligger i 1970 Hemnes. Eier vil være tilstede under arbeidet. Det er ønskelig å få gjort dette før frost og is legger seg, eventuelt kan restarbeider på landgang, støpt platting m.m. utstå til våren - dette kan avtales.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb